Claas service

Tvrtka Profiland je osnovana 2016. u Vinkovcima gdje je i sjedište tvrtke. Osnovna djelatnost tvrtke je prodaja i servis poljoprivrednih strojeva i opreme.

Vlasnik i osnivač tvrtke je pretočio svoje višegodišnje znanje i iskustvo u prodaji poljoprivrednih strojeva i opreme za obradu tla u novu tvrtku čija je misija briga o potrebama kupaca i korisnika najmodernije poljoprivredne opreme, kako kroz direktnu dobavu opreme i njeno održavanje, tako i kroz  obuku i savjete za njenim korištenjem. Vizija moderne poljoprivredne proizvodnje koja za posljedicu ima tržišno konkurentan proizvod i zadovoljnog poljoprivrednika naš je osnovni pokretač. Mnoštvo zadovoljnih kupaca te ostvarena višegodišnja suradnja i povjerenje je garancija da ćemo ovaj posao obavljati i dalje na visoko kvalitetan i profesionalan način.

Putem naših ugovora o zastupstvu svojim kupcima nudimo široku paletu poljoprivrednih strojeva i opreme najrenomiranijih europskih i svjetskih proizvođača a posebno se ponosimo zastupstvom za Republiku Hrvatsku čuvene njemačke tvrtke Lemken, tržišnog lidera u proizvodnji plugova, te ostale opreme za sjetvu i obradu tla. Ponudom i drugih kvalitetnih zapadnih proizvodnih brandova kroz direktne kontakte i prezentacije pokušat ćemo zajednički pronaći optimalno i najpovoljnije rješenje za naše poljoprivrednike i njihovu proizvodnju, te ponudu i podršku prilagoditi svakom ponaosob sukladno njegovim potrebama i zahtjevima.

Brza i kvalitetna isporuka opreme te kontinuirana briga o kupcu kroz servisiranje i podršku 24 sata dnevno 7 dana u tjednu naša je obveza a vaše zadovoljstvo.

Osim zahtjeva za prezentacijom ili ponudom opreme, pozivamo vas da nam se slobodno obratite za savjet ili pomoć bez ikakve obveze za kupnjom opreme iz naše ponude. Naš tim će vas rado posjetiti i savjetovati. Uvjereni smo da partnerskim pa i prijateljskim odnosom svi zajedno možemo učiniti da naša poljoprivredna proizvodnja raste, kako kroz njenu modernizaciju i optimizaciju tako i kroz  prilagodbu proizvođača novim izazovima europskog tržišta, za što smo uvjereni da vam možemo pomoći svojim znanjem i iskustvom.

Veselimo se vašem kontaktu i budućoj suradnji.

Vaš Profiland.

 

Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su bitni za rad web stranice, dok nam drugi pomažu u poboljšanju ove stranice i korisničkog iskustva (praćenje kolačića). Sami možete odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcionalnosti web stranice.