Mueller-Elektronik

Mueller-Elektronik GmbH & Co. KG, sa sjedištem u gradu Salzkotten, Njemačka, se bavi razvojem i prodajom elektroničkih rješenja za poljoprivredne strojeve. Glavni fokus je na radnim kompjuterima i opremi za kombajne, prskalice, sijačicama, rasipače, vadilice repe i krumpira i ISOBUS-opremi za traktore. Ovaj asortiman je dopunjen raznim proizvodima za industrijski sektor. Firma zapošljava preko 500 djelatnika i sa stalnim ulaganjima u razvoj i povećanjem prodaje su među najvećim firmama u svijetu u toj oblasti.

 

Visoko-kvalificirano osoblje i izuzetno inovativni i višestruko nagrađivani proizvodi Mueller Elektronika su dodatno osnaženi suradnjom s poznatim Njemačkim IT centrom u Paderbornu.

Katalog proizvoda - izdvojiti ćemo samo neke od proizvoda - ostalo možete potražiti na www.mueller-elektronik.de

Traktorska navigacija Track Guide II 

Pomoću navigacije uštedite Vaše vrijeme i novac, smanjite broj prohoda, gaženje tla i povečajte efikasnost i učinak.  Track Guide II navigaciju odlikuje veliki osvjetljeni ekran koji Vam omogućuje rad po mraku i uvjetima smanjene vidljivosti, markiranti postaju stvar prošlosti i nepotreban trošak. Velika prednost one navigacije je ta što se može nadograditi na dodatne funkcije kao što su upravljanje traktorom ili prskalicom, spajanjem na Isobus, ugradnju kamere…. što znatno smanjuje troškove naknadne ugradnje istih jer monitor već imate.

 

Prospekt Track Guide II Hr

 

Traktorska navigacija Track Guide III

Track Guide III je sistem navođenja najnovije generacije. Odlikuje ga veliki ekran (8”) osjetljiv na dodir s funkcijama kao što su ugrađena priprema za spajanje na Automatsko upravljanje i ISOBUS priključivanje strojeva (ISOBUS je univerzalni svjetski sistem povezivanja za komunikaciju između traktora, priključnog stroja i radnog monitora u kabini na način da preko jednog radnog monitora upravljate i primate podatke s više strojeva). Track Guide III monitor se koristi u našim sustavima za automatsko upravljanje traktorom.

 

UNIVERZALNI MONITOR ZA TRAKTOR

Nemate monitor u traktoru a htjeli bi kupiti ISOBUS priključni stroj, mi imamo riješenje za Vas. U ponudi imamo nekoliko monitora kao što su Smart 430, Basic Terminal, Comfort terminal, Touch 800 i 1200. Izdvajamo najveći model TOUCH1200®:

TOUCH1200®

TOUCH1200® predstavlja najnoviju generaciju ISOBUS terminala - nepobjediv u smislu fleksibilnosti, svestranosti i jednostavnosti. Ovaj uređaj je kompatibilan s ISOBUS standardom 11783 i može se koristiti na bilo koji stroj koji zadovoljava taj standard, bez obzira na proizvođača.

 

TOUCH1200® može se koristiti u portretnom ili pejzažnom formatu kako bi zadovoljio sve zahtjeve korisnika. Može prikazivati do 5 različitih funkcija što trenutni niti jedan drugi terminal ne može.  Upravljanje je na dodir ali sa visoko kvalitetnim načinom izrade i robustnošću čini ga idealnim uređajem za svakodnevnu upotrebu. 

 

Osim upravljačkim sklopom (ISOBUS-UT App) i ISOBUS obradom zadatka (ISOBUS-TC App) TOUCH1200® uključuje GSM modem kao standard, tako da su svi podaci sa terminala i priključnog stroja mogu biti poslani izravno na Farmpilot portal na vašem kompjuteru.

 

Uređaj može biti proširen sa širokim rasponom funkcija koje koriste koncept APP & GO ®. Uz paralelno praćenje (TRACK-Leader aplikaciju) i automatsko upravljanje (TRACK-Leader AUTO®)  TOUCH1200® također nudi mogućnost korištenja sustava s GPS-om (Section control APP). A sveobuhvatan raspon dodatne opreme kao što su kamere, S-Box, vanjski pokazivač smjera kretanja (Light bar) i joystick napraviti korisnički život lakšim.

 

Svi terminali su opremljeni sustavom traktor ECU (TECU) kao standard. Čak i u traktorima bez ISOBUS, to jamči da će strojevi primati informacije kao što su brzina kretanja, broj okretaja kardana, radni položaj i smjer vožnje. Ove informacije su od presudne važnosti za preciznost u poljoprivredi.

 

SECTION-Control BOX  - Uređaj za automatsko gašenje sekcija prskalice

 

Ovaj uređaj povezuje radni monitor Vaše prskalice i GPS navigaciju na način da automatski isključuje sekcije na prskalici kada dođe do preklapanja na polju. Može se koristiti uz skoro sve postojeće marke prskalica na tržištu koji koriste Mueller Eektronik radne kompjutere - kao što su Lemken, Hardi, John Deere, Amazone, Berthoud. Ušteda se kreće oko 5% u potrošnji sredstava za zaštitu što ovaj uređaj ćini vrlo brzo otplativim. Na sljedećem linku možete provjeriti kompatibilnost Vašeg radnog kompjutera sa Section Control boxom. https://sc-box.mueller-elektronik.de

 

AUTOMATSKA NAVIGACIJA TRAKTORA

 

Postoje 2 vrste upravljanja traktorom, TRACK-Leader AUTO® eSteer  i TRACK-Leader AUTO® Pro.

 

TRACK-Leader AUTO® eSteer je upravljanje traktorom putem elektro motora koji se montira na volan traktora. Odlikuju ga jednostavnost montaže i niža cijena. Ugradanja je moguća na sve tipove traktora. U paketu dolazi sa GPS antenom, upravljačkom jedinicom i Track Guide III monitorom.

 

TRACK-Leader AUTO® Pro je najpreciznije riješenje za automatsko upravljanje. Sustav je direktno spojen na hidraulički upravljački sustav traktora i na taj način može precizno upravljati kako bi stroj vozio točno po liniji. Ako vozilo napusti idealnu liniju sustav automatski ispravlja smjer. Stoga Vam TRACK-Leader AUTO® Pro pruža oboje, i visoka preciznost i produktivnost.

 

Od dijela ostale ponude izdvajamo:

Radni kompjutere za prskalice - Spraydos, Spraylight, Spraymat II: svaku Vašu prskalicu možete opremiti opremom da ima usklađenu količinu prskanja s brzinom - to Vam omogućuju Mueller Elektronik radni kompjuteri.

ISOBUS JOYSTICK - za jednostavnije upravljanje svim Isobus strojevima, spaja se na sve strojeve od prskalica, rasipača, sijačica….

 

 

Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su bitni za rad web stranice, dok nam drugi pomažu u poboljšanju ove stranice i korisničkog iskustva (praćenje kolačića). Sami možete odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcionalnosti web stranice.